Albire dentara in cabinet

dinti mai albi cu pana la 3 nuante !

timp scurt de expunere

rezultate imediate

Rulează videoul

rezultate imediate

Profita de avantajele albirii dentare realizate in cabinetul stomatologic si bucura-te de dinti mai albi inca de la prima sedinta.

zambeste cu incredere

Zambetul tau de 5 stele este reinviat acum cu ajutorul nostru! Alege si tu pachetul care ti se potriveste !

Profita de reducerea de 50%

Acum este momentul sa profiti de reducerea de 50% din pretul de lista, astfel poti cumpara pana la 3 sedinte de albire.

Avem grija de zambetul tau

Pentru a nu simtii sensibilitati ulterioare, tratamentele de albire dentara sunt realizate doar de catre medici stomatologi si ingrijirea ulterioara una minutioasa !

Alege planul de albire dentara

Orice albire dentara incepe cu o curatire generala a cavitatii bucale dupa care se poate realiza sedinta de albire dentara! In cadrul unei sedinte in functie de culoare cu care pacientul vine dintii se pot albii cu pana la 3 nunante/sedinta.

300RON

sedinta albire

500RON

Detartraj si
albire dentara

900RON

3 sedinte albire si detartraj

  Intrebari frecvente

  Da exista astfel de sensibilitati, dar noi in cadrul clinicii stomatologice Evodent incercam sa le prevenim dupa fiecare albire dentara si reusim acest lucru aplicand un gel special desensibilizant!

  Efectul albirii dureaza in general intre 1 an si 2 ani, dar este direct influentat de cum pacientul respecta indicatiile dupa albire sau nu. Este influentat de alimentele consumate, daca acestea sunt intens colorate, toti colorantii din alimente fie ei naturali sau artificiali au efect direct asupra dintilor si ii pot colora mai repede sau nu. 

  Procedura in sine dureaza intre 8minute si 20minute, in functie de dintii pe care pacientul ii are si de culoarea lor, alegem impreuna cu acesta varianta optima pentru a avea rezultatul dorit. 

  Din pacate aceste elemente nu se pot albii sub nici o forma cu gelul de albire, in schimb ele pot fi curatate si lustruire individual daca sunt corecte si ele au o astfel de indicatie. Pentru a putea vedea mai bine cazul tau, suna pentru un consult gratuit !

  pareri de la pacienti

  "Nu a durut deloc, sedinta a fost scurta in total am petrecut 30minute, dintii mei s-au albit aproximativ 2 nuante si sunt foarte multimita de rezultate ! Va recomand cu incredere, Maria !
  Maria
  Programator
  Am prins la oferta albirea dentara, ceea ce ma face bucuroasa ca am putut sa economisesc bani pentru un produs de altfel premium. Mi-a placut foarte mult ca procedura a fost facuta de un medic dentist si rezultatul a fost unul spectaculos! Sunt foarte bucuroas, merci !
  Amalia
  student
  "Rezultatele au fost imediate, nu am avut sensibilitati dupa albire deloc,, ceea ce m-as surprins. Mi-a placut ca procedura a fost realizata de catre un medic si nu de o asistenta. Sunt multimit de rezultate si mi-a placut clinica, mai revin !
  Raul ivan
  Designer
  Am facut la Evodent nu doar albire dentara, de care ce sa mai sunt foarte multimit, cat si plombe si tratamente de canal, medicii sunt super de gasca si foarte profesionisti ! Ii recomand cu incredere !
  Adrian
  Programator ITr
  Call Now ButtonSuna acum !