Clinică stomatologică Timișoara – Contactează-ne oricând!

La clinică stomatologică Timișoara primează rapiditatea și eficiența, indiferent de situație. Mizăm întotdeauna pe nevoile și așteptările pacienților noștri. Tocmai de aceea, suntem disponibili ori de câte ori ai nevoie de ajutorul nostru. .

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru a programa vizita la clinică.

  Calea Sever Bocu Nr. 39, Timișoara 300288
  +40 746 36 36 35
  evodent.tm@gmail.com

  Locațiile EVODENT

  Nu ezita să ne contactezi, așadar, dacă dorești informații despre:

  • Tehnicile de lucru abordate – Este foarte important să știi dinainte care sunt etapele unei intervenții dentare. Noi suntem deschiși să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie, fie că este vorba de echipamentele utilizate sau experiența personalului medical.
  • Procesul de întreținere al unei lucrări efectuate de noi – Pentru noi munca nu s-a terminat în momentul în care pacientul a părăsit cabinetul stomatologic. Suntem atenți să monitorizăm constant starea cavității orale pentru a oferi standarde înalte de confort și funcționalitate. Tocmai de aceea, încurajăm pacienții să ne contacteze ori de câte ori se confruntă cu disconfort sau neplăceri.
  • Felul în care se realizează activitățile în contextul pandemic actual – Prin clinica noastră trec sute de pacienți. Însă, avem grijă să îi protejăm pe toți. Am intensificat măsurile de siguranță și protecție împotriva virusului COVID-19. Tocmai de aceea, pacienții sunt invitați să ne contacteze pentru realizarea eficientă a triajului epidemiologic. De asemenea, suntem deschiși să le explicăm pe îndelete cum se realizează procesele de dezinfectare și sterilizare.
  • Medicii care se ocupă de efectuarea tratamentelor dentare – La Evodent ne mândrim cu reușitele medicilor noștri. Sunt competenți, serioși și dornici să îți ofere experiențe premium. Astfel, nu ezităm să oferim detalii despre certificările dobândite și cunoștințele practice acumulate de-a lungul timpului.

  Cum se desfășoară comunicarea la clinică stomatologică Timișoara Evodent?

  La Evodent prețuim rezultatele de succes și feedback-ul primit din partea pacienților noștri. Comunicarea este un element cheie în activitatea desfășurată de noi. Cu ajutorul său, creăm legături sincere și ne bucurăm de experiențe premium. Tocmai de aceea, suntem atenți să punctăm următoarele aspecte:

  • Adaptabilitate – Ți-am pregătit un formular online pe care îl poți completa în doar câteva minute și pe care îl poți utiliza pentru a ne transmite mesaje diverse. Ne găsești și la numărul de telefon 0746 363 635 pe care îl poți apela oricând. De asemenea, suntem prezenți la clinică de luni până sâmbătă în intervalul de lucru expus pe site.
  • Rapiditate – Ne place să rămânem conectați la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Însă, uneori, timpul nu ne permite să răspundem instant la cererile primite. Totuși, depunem toate eforturile necesare pentru a oferi răspunsuri clare și concise.
  • Transparență – Nu ne ferim să spunem lucrurilor pe nume, indiferent de situație. Însă, nu suntem adepții stilului rigid, formal. Ne place să oferim pacienților încredere și să îi ascultăm cu atenție de fiecare dată. Suntem deschiși, prietenoși și amabili. La Evodent te vei bucura întotdeauna de o atmosferă caldă și relaxantă.
  • Personalizare – În cazul în care situația o impune, ne putem abate de la programul de lucru pentru a definitiva cu succes un plan de tratament. Vrem să ne asigurăm că pacientul nu resimte durere sau disconfort. În plus, nicio provocare, indiferent de gradul de complexitate implicat, nu reprezintă pentru noi un motiv de a renunța. De asemenea, în cazul urgențelor stomatologice, unde e nevoie de intervenție imediată, acționăm și în afara programului de lucru.

  Evodent este o clinică stomatologică Timișoara în care cerințele și nevoile pacienților sunt îndeplinite cu succes, indiferent de situație.

  Îți oferim toate informațiile de care ai nevoie, fie că este vorba de materiale și echipamente folosite sau experiența de care dau dovadă medicii. Multifuncționalitatea este cea care ne definește. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție atât un formular online, cât și un număr de telefon. Simplu și eficient!

  Contactează-ne acum și bucură-te de servicii dentare profesionale!

  Programul de lucru

  Acest program este variabil în funcție de complexitatea cazurilor. Urgențele stomatologice reprezintă o prioritate, așadar nu ezitați să ne contactați și în afara programului de lucru!

  Luni
  9:00 - 20:00
  Marti
  9:00 - 20:00
  Miercuri
  9:00 - 20:00
  Joi
  9:00 - 20:00
  Vinerii
  9:00 - 20:00
  Sambata
  10:00 - 14:00
  Duminica
  Inchis
  https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/logotip.png

  „Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.”

  Serviciile Evodent
  Metode de plata
  https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/metode-plata.png
  Social Media

  Afla mai multe despre noi din social media

  Copyright 2021 EVODENT CLINIC. Toate drepturile rezervate

  Copyright 2018 by BoldThemes. All rights reserved.

  Suna acum !