Clinică stomatologică Timișoara
Câteva lucruri care ne definesc

Pasiunea pentru zâmbete impecabile este cea care a dat naștere poveștii Evodent. Clinică stomatologică Timișoara se mândrește cu un set de valori și principii sănătoase. Ne dorim să oferim pacienților noștri experiențe premium, indiferent de situație. La noi vei găsi:

  • Calitate – Punem foarte mare accent pe realizarea eficientă a fiecărui serviciu. Clinica noastră dispune de echipamente și ustensile de ultimă generație, ceea ce asigură pacienților rezultatele dorite. În cazul tratamentelor endodontice este utilizat un microscop dentar pentru a oferi soluții precise. Cele 4 unituri dentare ne ajută să îmbunătățim timpul de lucru. Procesul de sterilizare este realizat cu ajutorul unui autoclav special. Fiecare instrument utilizat pentru realizarea serviciilor dentare va fi igienizat cu succes. Standardele înalte de calitate sunt asigurate și de pregătirea profesională a medicilor dentiști.
  • Atenție la detalii – Nu ne scapă niciun detaliu, fie că este vorba de instrumentarul folosit sau elementele estetice abordate în clinică. Dispunem de o sală de așteptare spațioasă, aerisită și decorată modern.
  • Sinceritate – Evodent nu este doar un simplu cabinet dentar, ci este un cumul de experiențe și momente pozitive. Personalul nostru este deschis, prietenos și amabil. Îți vor oferi încrederea și siguranța de care ai nevoie, indiferent de situație.
  • Accesibilitate – Ne mândrim cu o locație accesibilă, aproape de Iulius Town. Clinica stomatologică este înconjurată de numeroase locuri de parcare și stații RATT, ceea ce te va ajuta să ajungi rapid la consultație. Îți oferim, de asemenea, prețuri avantajoase și modalități diverse de plată.
  • Profesionalism – Medicii dentiști de la Evodent au acumulat suficientă experiență de-a lungul timpului pentru a rezolva chiar și cele mai dificile cazuri. Deținem specialiști în ortodonție, chirurgie sau lucrări ceramică Timișoara. Pentru noi, provocările reprezintă doar noi oportunități de evoluție.
https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/Lung3-1280x853.jpg

Descoperă gama noastră de servicii

Stomatologie generală
Consultații și tratamente stomatologice de calitate superioară

Implantologie

Implanturi dentare realizate din titan gradul 4, extrem de rezistente.
Urgențe stomatologice
Rezolvăm rapid și eficient orice problemă dentară
Aparat ortodontic
Alternativa ideală pentru poziționarea corectă a dinților.
Albire dentară
Vei căpăta rapid un zâmbet imaculat.
Protetică
Utilizăm zirconiu sau ceramica presată E-max, mijloace moderne de refacere a danturii

Clinică stomatologică Timișoara
Activitatea noastră în cifre

Iubim strălucirea zâmbetelor imaculate, dar ne plac și lucrurile practice. De cele mai multe ori, faptele demonstrează mai mult decât vorbele. Tocmai de aceea, la Evodent ne place să fim transparenți și să oferim pacienților date exacte despre activitatea noastră. Suntem în Timișoara din anul 2019, ceea ce ne-a oferit ocazia de a trata numeroase cazuri. La final, am tras linie și am constatat următoarele:

0123456789001234567890%

dintre pacienți s-au declarat mulțumiți

+0123456789001234567890,012345678900123456789001234567890

tratamente efectuate

+01234567890,012345678900123456789001234567890

implanturi inserate

+01234567890,012345678900123456789001234567890

pacienți tratați

Clinică stomatologică Timișoara - locul în care vei găsi medici dedicați și servicii profesionale

Fiecare caz în parte a fost tratat cu tact, răbdare și responsabilitate. Am stabilit atent tehnicile potrivite de rezolvare și am acționat de fiecare dată cu grijă. Am acordat, de asemenea, o atenție deosebită feedback-ului primit. Ne-am bucurat să aflăm că majoritatea pacienților s-au simțit ca acasă în cabinetul nostru.

Evodent a fost creat din pasiune pentru zâmbetele impecabile atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic. Medicii noștri sunt pregătiți pentru a rezolva chiar și cele mai complexe cazuri

Gama de opțiuni din care poți alege este diversificată. Evodent îți oferă oportunitatea de a rezolva chiar și cele mai dificile probleme dentare. Tehnologiile de care dispune clinica îți asigură tratamente sigure și durabile, indiferent de situație. Totuși, în ciuda reușitelor pe care le-am acumulat, ne propunem să:

  • Evoluăm din ce în ce mai mult profesional – Ne dorim să rezolvăm cât mai multe cazuri, indiferent de complexitatea implicată. Personalul nostru este specializat în mai multe ramuri ale medicinei dentare.
  • Îmbunătățim pe cât se poate experiențele pacienților noștri – Întotdeauna este loc de mai bine, mai ales când vine vorba de felul în care sunt tratați cei care apelează la serviciile noastre.
  • Transformăm clinica într-un loc primitor și plin de viață – Vrem să creăm un loc plin de dinamism și voie bună, în care pacienții să se regăsească.

Clinică stomatologică Timișoara este soluția ideală pentru rezolvarea eficientă a problemelor și afecțiunilor dentare.

Alege-i întotdeauna pe cei mai buni dacă îți dorești rezultate de excepție!

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/logotip.png

„Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.”

Serviciile Evodent
Metode de plata
https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/metode-plata.png
Social Media

Afla mai multe despre noi din social media

Copyright 2021 EVODENT CLINIC. Toate drepturile rezervate

Copyright 2018 by BoldThemes. All rights reserved.

Suna acum !