Clinică stomatologică Timișoara - Pacienți

Atunci când vine vorba de sănătatea dentară, la Evodent nu ținem cont de vârstă sau naționalitate. Ne bucurăm să avem în cadrul clinicii noastre pacienți de toate vârstele și naționalități diferite, de la cei mai micuți unde dințișorii de lapte și depășirea fricii de dentist sunt o adevărată provocare și până la cei mai în vârstă unde posibilitatea redării unui nou zâmbet e cea mai mare bucurie.

Activitatea la clinică stomatologică Timișoara
în cifre

La clinică stomatologică Timișoara primează siguranța pacienților, indiferent de situație. Ne bucurăm să vedem de fiecare dată zâmbete largi și dinți sănătoși. Suntem gata să rezolvăm orice caz, indiferent de vârstă sau naționalitate. Însă, trebuie să recunoaștem. Avem o chimie specială cu micuții pacienți. Ne place să transformăm prima lor experiență în cabinetul dentar într-o adevărată aventură. Spunem povești, îi încurajăm și le insuflăm principii valoroase în ceea ce privește realizarea periodică a consultului stomatologic. Totuși, punem suflet în tot ce facem și tratăm fiecare pacient cu empatie și profesionalism.
Până acum ne-am bucurat de numeroase reușite profesionale, ceea ce ne bucură și ne determină să devenim din ce în ce mai buni:

0123456789001234567890%

Pacienți mulțumiți

+0123456789001234567890, 012345678900123456789001234567890

Tratamente effectuate

0123456789001234567890%

Pacienți reîntorși pentru alte servicii

0123456789001234567890%

Pacienți de peste hotare

Ce spun
pacienții despre clinică stomatologică Timișoara

Am preluat câteva dintre poveștile pacienților care au apelat la gama noastră de servicii dentare

Cristina Ioana

Facebook

Recomand cu toată încrederea si sinceritatea. Fetita mea de 12 ani are frica de tot ce tine de doctori sa nu vorbesc de stomatologie, așteptând la ușa ea fiind in cabinet am avut șoc ce veselie era dupa usa care ne despărțea. Datorita Domnului Doctor Edmond Ciora care a reușit cu calmul si profesionalismul lui sa treacă fata mea peste aceasta fobie de stomatolog. Un mare MULȚUMESC!

Claudia Simion

Facebook

Am ales Evodent Clinic in momentul in care am realizat ca dantura si sanatatea in general nu se lasa pe mana oricui. Am apreciat cel mai mult grija si profesionalismul echipei si pot spune ca am simtit chiar o dragoste fata de pacienti. Am avut senzatia aceea ca se poate si la noi ca afara. Am avut mai multe probleme dentare pe care le-am amanat de foarte mult timp si am fost tratata de dl. dr. Paul Cristescu in mai multe sedinte repetate. De la inceput am fost impresionata de modul cum am fost primita si mai ales de modul cum mi s-a prezentat si explicat planul de lucru.

Andreea Madalina

Facebook

Recomand cu mare drag datorita profesionalismului,devotamentul,siguranta acordanta pacientului si calitatea serviciilor!O sa revenim cu drag cat de curand!

Emilian Krutsch

Google

Super, nu durere la injecții, n-am simțit extractiile ( 3) .Deci O.K.
Preț decent!

Ce sfaturi le oferim pacienților în clinică stomatologică Timișoara?

Pe lângă rezolvarea eficientă a problemelor dentare, oferim pacienților informații prețioase despre întreținerea corectă a sănătății orale.

Igiena corespunzătoare și vizita periodică în cabinetul stomatologic sunt principalele elemente care previn bolile sau complicațiile diverse.

Tocmai de aceea, sfătuim pacienții să:

  • Realizeze periajul periajului prin mișcări verticale dinspre gingie spre extremitatea dintelui, pe suprafața interioară și exterioară. Ața dentară și apa de gură nu pot lipsi. Cu ajutorul lor, sunt îndepărtate eficient resturile alimentare din spațiile interdentare sau greu accesibile.
  • Apeleze cel puțin de două ori pe an la igienizarea profesională, realizată cu atenție și profesionalism de un medic dentist Timișoara. Prin intermediul unei astfel de tehnici sunt curățate depunerile de tartru și bacteriile de la nivelul cavității orale.
  • Conștientizeze importanța consultului stomatologic realizat la cel puțin 6 luni. O simplă problemă netratată la timp poate avea consecințe grave asupra sănătății orale

Medicul dentist va examina în cadrul consultului sănătatea dinților și a cavității bucale și va depista eventualele probleme dentare. La Evodent vei găsi personal medical pregătit pentru orice situație. Tocmai de aceea, în clinica noastră te vei simți mereu ca acasă.

Alege să previi afecțiunile dentare și apelează cu încredere la serviciile oferite în clinică stomatologică Timișoara Evodent!

Învață de la specialiștii noștri cum să ai grijă de sănătatea ta orală.

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/Lung3-1280x853.jpg

Descoperă o parte din
Serviciile Evodent

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2020/01/post-03-1280x1280.jpg

Ortodonție

Tratamentul ortodontic ajută la corectarea poziției dinților și reglarea ocluziei (mușcăturii).

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2020/01/post-30-1280x1280.jpg

Protetică

Cea mai simplă și avantajoasă soluție pentru înlocuirea danturii pierdute.

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2020/03/service_whitening-1280x1280.jpg

Estetică

Obținerea unui zâmbet perfect, strălucitor, care să îți readucă încrederea în forțele proprii.

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/07/implantologie.jpg

Implantologie

Implantul dentar înlocuiește rădăcina dintelui lipsă și se integrează perfect în structura osoasă.

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/logotip.png

„Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.”

Serviciile Evodent
Metode de plata
https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/metode-plata.png
Social Media

Afla mai multe despre noi din social media

Copyright 2021 EVODENT CLINIC. Toate drepturile rezervate

Copyright 2018 by BoldThemes. All rights reserved.

Suna acum !