Implant dentar Timișoara, chirurgie sau ortodonție
Servicii complete

Fie că este vorba de inserarea unui implant dentar Timișoara sau rezolvarea problemelor ortodontice, la Evodent găsești servicii dentare de calitate superioară. La noi primează multifuncționalitatea, indiferent de situație. Gama de opțiuni pusă la dispoziție este diversificată și include:

Profilaxie
La primul consult stomatologic, medicul dentist realizează atent tehnicile de profilaxie, cu ajutorul cărora cavitatea orală va fi igienizată corespunzător. Detartrajul cu ultrasunete și metoda airflow vor îndepărta cu succes placa bacteriană acumulată de-a lungul timpului.
Endodonție
Reușita tratamentului endodontic va fi asigurată de precizia microscopului dentar și experiența medicului dentist. Infecția acumulată în interiorul dintelui va fi eliminată rapid, fără a provoca pacientului disconfort sau dureri. Mai apoi, zona este curățată corespunzător.
Chirurgie
Fie că este vorba de extracții dentare, surfaj gingival sau inserarea unui implant dentar Timișoara, serviciile de chirurgie dentară sunt realizate ca la carte. Sunt analizate mai întâi caracteristicile pacientului pentru a stabili un plan de tratament eficient. La Evodent avem opțiuni inovative, care garantează succesul într-un timp relativ scurt: all on 4, all on 6 sau all on 10.
Odontoterapie
Cariile netratate la timp au efecte ireversibile asupra sănătății orale. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Specialiștii în odontoterapie vor trata eficient caria cu ajutorul unor substanțe speciale. Procesul de plombare se va realiza cu ajutorul materialelor compozite de calitate.
Ortodonție
Anomaliile dentare vor fi corectate la timp cu ajutorul tehnicilor ortodontice moderne oferite de medicii noștri pregătiți în domeniu. Aparat ortodontic Timișoara este un accesoriu confortabil cu care te vei obișnui destul de repede. Personalizarea este elementul cheie care stă la baza reușitei.
Albire dentară
Cine nu își dorește un zâmbet de un alb imaculat? Ei bine, la clinica stomatologică Timișoara vei putea obține rezultatul dorit. Utilizăm gel cu peroxid de hidrogen, o substanță sigură, care garantează un zâmbet strălucitor. De asemenea, pacientul nu va resimți durere sau disconfort în timpul intervenției.
Urgențe stomatologice
Acționăm rapid pentru a îndepărta problemele apărute din cauza cariilor sau traumatismelor dento-alveolare. Utilizăm tehnica drenajului endodontic și adăugăm pansamente calmante pentru a facilita o recuperare rapidă.
Protetică
Vitalitatea și naturalețea dinților este redată cu succes datorită alternativelor protetice fixe sau mobile. Sunt utilizate materiale care impresionează prin standardele înalte de rezistență și durabilitate precum: ceramică, zirconiu sau ceramică de tip E-max.

Prin ce se difernțiază serviciile oferite de
Evodent

La clinica stomatologică Timișoara, echipa noastră mizează întotdeauna pe importanța calității. Tocmai de aceea, serviciile noastre impresionează prin următoarele aspecte:

  • Asigură o recuperare completă și rapidă a zonei afectate. Nu este nevoie de vizite continue în cabinetul stomatologic sau modalități dureroase de rezolvare. Experiența dobândită de-a lungul timpului de personalul medical este cea care face în primul rând diferența. Rezultatele se vor vedea imediat.
  • Materialele și aparatura utilizate oferă grade înalte de precizie, eficiență și siguranță. Sunt alese cu grijă noile inovații din domeniu. Indiferent de caracteristicile intervenției, pacientul se va bucura de un ambient plăcut și confortabil. De la microscopul endodontic până la metodele de sterilizare și dezinfectare, totul este impecabil.
  • Clinica noastră este dotată cu toate resursele necesare pentru a facilita fiecărui pacient o experiență premium. Aici poți realiza rapid radiografii dentare, consultații stomatologice sau tratamente complexe.
  • Suntem pregătiți pentru a rezolva orice fel de inconvenient sau problemă care poate intreveni pe parcursul activităților realizate. Fiecare caz tratat este special în felul său. Tocmai de aceea, pot interveni situații sau reacții neprevăzute. Totuși, la Evodent definitivăm soluții adaptate în funcție de nevoile pacienților. Pentru un plus de siguranță și confort, etapele fiecărei proceduri sunt explicate pe larg.
  • Serviciile stomatologice realizate de echipa noastră nu se rezumă doar la activitățile propriu-zise din cabinet. Medicii noștri prețuiesc relațiile de lungă durată. Tocmai de aceea, oferă pacienților sfaturi eficiente în ceea ce privește recuperarea și întreținerea corectă a cavității orale.

Definim zâmbete
Din pasiune

De-a lungul timpului, serviciile noastre au generat numeroase prilejuri de bucurie. Indiferent dacă a fost vorba de inserarea unui implant dentar Timișoara sau realizarea unui tratament endodontic, pacienții noștri au revenit cu plăcere în cabinetul stomatologic. Feedback-ul primit din partea lor este motivul care ne determină să evoluăm constant.

Încă mai stai pe gânduri?

Programează-ți și tu o consultație la clinica stomatologică Timișoara și bucură-te de servicii premium!

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/logotip.png

„Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.”

Serviciile Evodent
Metode de plata
https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/metode-plata.png
Social Media

Afla mai multe despre noi din social media

Copyright 2021 EVODENT CLINIC. Toate drepturile rezervate

Copyright 2018 by BoldThemes. All rights reserved.

Suna acum !