5/5

Urgente stomatologice NON STOP in Timisoara

Acum poti apela la un medic stomatolog non stop in Timisoara, unde vei fi primit si tratat in mediu privat, in cadrul unei clinici stomatologice moderne, cu aparatura si echipamente de ultima generatie. Daca ai o problema dentara de urgenta, suna acum nu astepta o imbunatatire a situatiei, adesea aceasta nu vine.

Clinica moderna
Echipamente Premium

Acum ai posibilitatea de a te trata in regim de urgenta in cadrul unei clinici stomatologice moderne in Timisoara, care oferta serviciu de urgenta stomatologica non stop. Echipa medicala cu inalta pregatire profesionala, echipamente si aparatura stomatologica de ultima generatie te astepta in cadrul clinicii Evodent Timisoara!

NON STOP
Cabinete stomatologice
Medici dentisti

Adresă: Calea Sever Bocu Nr. 39, Timișoara 300288

Urgente stomatologice

Urgentele stomatologice sunt reprezentate in primul rand de durere, dar acestea pot fi si sub forma unor traumatisme, abces in dreptul unui grup de dinti sau chiar un edem (umflatura) mare in zona gurii. 

Tratamente fara durere !
Pentru a te scapa de durere, toate tratamentele sunt efectuate sub anestezie locala.

Timp suficient pentru tine ! Iti acordam mereu timpul de care tu ai nevoie pentru a fi tratat, tratamentele nu se realizeaza pe graba.

Rezolvarea urgentei dentare pe loc ! Este cel mai important lucru si cu siguranta ziua ta va deveni mai buna.

Mereu esti informat ! Medicul de urgenta iti va explica mereu manopera efectuata si vei fi informat despre tratamentul efectuat