Luni - Vineri09:00 - 20:00
AdresaCalea Sever Bocu Nr. 39, Timișoara 300288

Albirea dentara

iulie 11, 2021by admin0

Albirea dentara face parte din aria stomatologica denumita generic Estetica Dentara si este in aceasta cel mai cunoscut si practicat procedeu pentru a imbunatatii aspectul dintilor. O definitie a albirii dentare, oarecum acceptata de majoritatea specialistilor in domeniu este ca albirea dentara restabileste culoarea naturala a dintilor sau reuseste chiar sa albeasca dintii dincolo de aceasta.

Exista multiple metode de albire dentara, care in principiu se clasifica in albire dentara acasa sau la cabinet. Diferentele intre cele doua sunt reprezentate de catre cantitatea de substanta activa peroxid de carbamida sau peroxid de hidrogen folosite in sedinta de albire. Sedintele de albire in cabinet pot folosii concentratii mari de pana la 40-50% in cazul peroxidului de carbamida, in timp ce gelurile care se recomanda pentru utilizarea acasa de catre pacient contin o concentratie de maxim 15-20% peroxid de carbamida sau similar. Rezultatele sunt evident diferite, timpul de tratament este si el diferit si sunt in favoarea albirii dentare realizate in cabinet, astfel in cabinet intr-o sedinta de 30minute se pot obtine pana la 3 nuante mai albi dintii, in timp ce acasa este nevoie de sedinte multiple si un termen de cel putin 2 saptamani de aplicare pentru a ajunge la rezultate similare.

Diferenta majora in ceea ce priveste siguranta este si ea in favoare albirii dentare in cabinet, deoarece exista o bariera gingivala de protectie aplicata de catre medic si controlul actiunii gelului este periodic facut de catre acesta, in timp ce acasa nu exista posibilitate de protectie a gingiilor si a partilor moi, iar acestea sunt agresate sau chiar arse de catre gelul de albire.

Pentru a beneficia de o albire profesionala apeleaza mereu la o clinica stomatologica unde exista aparatura de ultima generatie si capabila sa iti potenteze efectual de albire, unde exista medici specialisti care sunt mereu acolo pentru tine.

Daca ai nevoie de albire dentara, suna acum la clinica stomatologica Evodent Timisoara si fa-ti o programare!

Tel: 0746 36 36 35

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/logotip.png

„Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.”

Serviciile Evodent
Metode de plata
https://evodent.ro/wp-content/uploads/2021/06/metode-plata.png
Social Media

Afla mai multe despre noi din social media

Copyright 2021 EVODENT CLINIC. Toate drepturile rezervate

Copyright 2018 by BoldThemes. All rights reserved.

Suna acum !