Servicii si Proceduri

Lucrari din portelan - coroane dentare zirconiu sau ceramice le gasiti la clinica Evodent.

clinica dentara

Implantologie

Implantul este practic un dispozitiv din titan, asemănător ca formă unui şurub, care se fixează în os şi ţine locul rădăcinii unui dinte. Pe el se aplică o coroană la fel ca pe un dinte şlefuit.

clinica stomatologica

Estetică si protetică dentară

Estetica dentară se ocupă cu îmbunătățirea aspectului dinților prin diferite metode: albire dentară profesională, obturații fizionomice, fațetări directe și indirecte, lucrări protetice.

Aplicarea unei lucrări protetice (coroană, punte, proteză) este necesară pe un dinte foarte distrus, care nu se mai poate reface printr-o obturaţie sau pentru a înlocui nişte dinţi extraşi.

medic stomatolog

Radiologie

Radiologia dentară reprezintă metoda imagistică de elecție în stomatologie. Realizarea unei radiografii dentare înainte, în timpul sau la finalul unui tratament este esențială.

medic dentist

Chirurgie

Extracție, rezecția apicală, chistectomia, inserarea implanturilor, adiția osoasă, intervenții la nivelul frenului labial, descoperirea dinților incluși, intervențiile preprotetice.

clinica stomatologica

Endodonție

Este o specialitate a medicinei dentare care se ocupã cu prevenirea, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor datorate pulpei, cunoscut în limbaj laic sub denumirea de “nervul dintelui”.

medic stomatolog

Ortodonție

Se ocupă cu tratamentul  anomaliilor dento-maxilare: de la înghesuiri sau spațieri dentare, canini ectopici sau incluși, la anomalii scheletice complexe. Astfel poate fi indicat un tratament ortopedic, ortodontic sau ortodontico-chirurgical, în vederea obținerii zâmbetului perfect.

medic stomatolog satu mare

Pedodonție

Se ocupă cu tratamentul afecțiunilor dentare la copii (dinți temporari și dinți permanenți tineri). Este necesar să intervenim și când apar probleme pe dinții de lapte!

clinica dentara

Albire dentară

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului printr-o singură vizită la cabinetul medicului stomatolog.

medic dentist

Dinți într-o singură zi

Oferă pacientului posibilitatea de a-și reface integral un dinte ce necesită o restaurare mai amplă într-o singură zi, fără vizite suplimentare la medicul dentist, fără amprentare sau timp de așteptare ca lucrarea să vină din laboratorul de tehnică dentară.

medic dentist satu mare

Microscop dentar

Tratamentele endodontice de ultimă generație reprezintă platforma de plecare în asigurarea succesului funcționării biologice de lungă durată a dintelui și lipsei durerii dentare pentru pacient.

Call Now ButtonSuna acum !