Cei care ne trec pragul pentru a se informa despre aparat dentar intreaba despre costuri. E o intrebare absolut normala, iar raspunsul pe care il dam de fiecare data aminteste ca aparatul dentar e o investitie pentru sanatate. Lasand la o parte estetica dentara, vorbim si despre beneficiile pe care le vei avea. E important sa respecti sfaturile medicului stomatolog si sa investesti in bunastarea si sanatatea proprie. 

Care sunt avantajele purtarii aparatului dentar

Zambetul tau va fi cu totul altul dupa purtarea aparatului dentar. Totusi, acest lucru care tine de estetica nu e singurul important, ci beneficiile sunt numeroase. Afectiunile ortodontice sunt multe, acest lucru e clar, asa ca amintim cateva care pot fi rezolvate cu ajutorul aparatului dentar:

  • muscatura incorecta
  • spatiile dintre dinti
  • alinierea incorecta a dintilor pe arcada
  • dintii rotiti 
  • predispozitia catre dezvoltarea de carii dentare
  • probleme in vorbire

Costurile aparatului dentar

La aceasta intrebare vom raspunde imediat dupa ce te cunoastem. In urma primei consultatii vom evalua situatia pentru a stabili ce tip de aparat dentar e necesar. In primul rand, aparatele dentare sunt de doua tipuri: fixe si mobile. Cele fixe trebuie purtate pe toata durata tratamentului, tratament care variaza din punct de vedere al duratei. In functie de problemele dentare, un aparat poate sa fie necesar chiar si cativa ani. Desigur, rezultatul merita toata asteptarea, mai ales daca alegi medicul potrivit. Aparatele mobile pot sa fie date jos in orice moment si va fi ales in functie de decizia dentistului. 

Iar acum sa vorbim despre partea financiara. Trebuie sa te pregatesti pentru a investi in sanatatea ta. Un aparat dentar si toate procedurile care trebuie urmate pe toata durata tratamentului nu sunt neaparat ieftine, dar merita tot efortul. 

Daca toata viata ai suferit din cauza zambetului imperfect, poate ca e momentul potrivit sa lucrezi la stima de sine. Alege sa zambesti cu gura pana la urechi cu un zambet impecabil, asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. Partea buna e ca aparatele dentare sunt utile atat in cazul copiilor, cat si in cazul adultilor. Exact, niciodata nu e prea tarziu.

Programeaza o vizita in cabinetul nostru si vino sa luam impreuna decizii care iti vor schimba viata in bine. Ne gasesti in Timisoara pe Calea Sever Bocu, nr. 39. 

Solicita o consultatie GRATUITA