Fatetele dentare nu mai sunt accesibile doar pentru vedete, asa ca acum poti sa aspiri si tu la zambetul perfect. Cu documentare si sfaturi avizate vei reusi sa iei cea mai buna decizie atunci cand e vorba de fatete dentare.

Aspect si utilitate

Fatetele dentare sunt mici placi de ceramica care iti vor imbunatati aspectul dintilor si te vor ajuta sa obtii un zambet fara imperfectiuni. Daca albirea dentara contribuie numai la modificarea nuantei dintilor, fatetele pot modifica complet zambetul pentru ca schimba culoarea, pozitia si forma.

Sa presupunem ca dintii tai au imperfectiuni mai mici sau mari, plombe sau pur si simplu sunt asimetrici sau ciobiti. Fateta dentara acopera suprafata vizibila a dintelui pentru a masca toate imperfectiunile, iar rezultatul va fi unul deosebit de placut la vedere.

Daca aspectul va fi mult imbunatatit, utilitatea fatetelor se limiteaza la doar doua aspecte: ajuta in procesul de masticatie si pentru a intari dintii afectati de carii. Pentru a proteja sau pentru a reface in totalitate dintii, fatetele dentare nu sunt o solutie, ci trebuie sa apelezi la medicul stomatolog pentru coroane dentare.

Indicatii si contraindicatii

La Evodent Clinic Timisoara vei gasi specialistii care te vor ghida in alegerea acelor fatete dentare ideale pentru tine. In primul rand esti asteptat in cabinetul medicului pentru a stabili care sunt cele mai potrivite fatete. Un alt lucru important e sa stii daca dintii tai suporta aceste interventii. Fatetele dentare au un scop pur estetic, insa nu pot fi aplicate daca dantura are probleme fundamentale. Problemele de structura, cariile de mari dimensiuni sau plombele mari sunt in aceasta categorie. In acest caz poti sa aplici alte tratamente pentru a corecta defectele. Informatiile le vei primi la un consult de specialitate.

Daca ai nevoie de corectii de culoare sau de forma si pozitie, te asteptam in cabinet. Fatetele dentare vor contribui decisiv la un zambet perfect. Procesul de realizare a fatetelor dentare implica o munca minutioasa care iti va aduce rezultatul dorit. In ceea ce priveste gama de culori, in prezent ai la dispozitie o serie de nuante printre care cu siguranta vei gasi cea mai potrivita pentru tine.

Vino la Evodent Clinic Timisoara si obtine acel zambet la care ai visat intotdeauna! Consultul de specialitate iti garanteaza faptul ca faci cea mai buna alegere. Te bucuri de rezultate rapide si – toate acestea – fara durere!

 

Published On: octombrie 11th, 2021 / Categories: Albire dentara, Estetica, Teeth, Whitening / Tags: , , , , /

Solicita o consultatie GRATUITA