Atunci cand vrei sa iti alegi un dentist, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. E evident ca intotdeauna trebuie sa te incadrezi in buget, insa altele ar trebui sa fie prioritatile tale cand vine vorba de sanatate si igiena orala. Cum alegi dentistul? Foarte simplu. Iata 3 lucruri de care sa tii cont atunci cand vrei sa ajungi la specialistul care iti va reda zambetul.

Cum alegi dentistul? In functie de serviciile oferite!

Un prim pas este sa verifici ce servicii poate sa ofere medicul stomatolog. Sunt foarte multi specialisti care activeaza in domeniu. Dar, cel mai important, este ca specializarea sa sa se plieze pe nevoile tale. Uneori, daca ai afectiuni multiple, cel mai bine e sa optezi pentru un cabinet in care lucreaza o echipa. In aest fel, chiar daca ai nevoie de interventia altui medic, nu trebuie sa te deplasezi in mai multe locuri.

La Evodent Clinic Timisoara dispunem de o gama larga de servicii pentru ca lucram cu medici specialisti in mai multe domenii ale stomatologiei.

Serviciile oferite de noi sunt variate si mizam pe calitatea acestora. Tocmai din acest motiv, de-a lungul anilor am tratat mii de pacienti care s-au intors cu incredere la noi.

  • Albire dentara
  • Stomatologie generala
  • Implantologie
  • Chirurgie dentara
  • Ortodontie
  • Odontoterapie
  • Protejarea dintilor
  • Protetica dentara

Intreaba persoanele care au trecut pe la acel medic

Recomandarea este una dintre cele mai vechi, dar sigure, metode de promovare. Daca ai dat peste numele unui medic stomatolog sau a unui cabinet si vrei sa stii mai multe, citeste recenziile. De asemenea, poti intreba in jurul tau sa vezi care este opinia generala vis-a-vis de specialistul respectiv si care sunt referintele sale.

Sentimentul dupa prima consultatie

Suna putin romantat, insa e perfect adevarat. Chiar dupa primul consult iti vei da seama daca ai ajuns in locul potrivit. Vei remarca atmosfera din cabinet, atitudinea medicului, precum si siguranta pe care ti-o inspira. Atunci cand iti place locul si realizezi ca ai de-a face cu specialisti, cu siguranta vei vrea sa revii.

La Evodent Clinic te asteptam cu bratele deschise pentru a-ti reda zambetul!

 

Published On: noiembrie 24th, 2021 / Categories: Factcheck, Interesting, News, Teeth / Tags: , , , , , /

Solicita o consultatie GRATUITA