Zambetul perfect si dintii albi nu exista doar in reclame. De-a lungul timpului au aparut numeroase metode revolutionare ce te ajuta sa te bucuri atunci cand zambesti. Toti din jur iti vor admira dantura si vor dori sa stii cum ai reusit sa obtii albul perfect. Albirea dentara profesionala este o procedura non-invaziva, extrem de uzuala si cu rezultate imediate. Totusi, exista cateva mituri despre albirea dentara pe care vrem sa le demontam o data pentru totdeauna. 

Sigur ai auzit ca ai interzis la tot felul de alimente si bauturi daca optezi pentru a-ti albi dintii in cabinetul medicului stomatolog. Afla ca lucrurile nu stau chiar asa si te poti bucura in continuare de vinul preferat. Cu grija, desigur. 

Mitul 1: Albirea dentala profesionala nu este mai calitativa decat cea facuta in casa

Wrong! Poate ca la prima vedere ti se pare mult mai simplu sa comanzi diverse produse de albire online. De asemenea, poate ca un ambalaj interesant iti face cu ochiul in farmacie. De ce sa alegi albirea profesionala? Pentru ca esti sub supravegheara atenta a medicului – asta in primul rand. El va stii sa iti spuna cate nuante poti deschide culoarea dintelui fara sa faci rau, va stii exact ce produse sa iti recomande pentru ingrijire. In loc sa urmezi tratamente dupa ureche, cel mai sigur este sa iti faci o programare la Evodent Clinic daca esti in Timisoara sau la cel mai apropiat cabinet stomatologic. Nu mai asculta mituri despre albirea dentara, specialistii sunt aici pentru tine.

Mitul 2: Smaltul iti va fi distrus in urma albirii dentare

Stii cum functioneaza albirea dentara profesionala? Dintele este pregatit pentru a absorbi o cantitate optima de peroxid, in mod controlat de catre medicul stomatolog. Peroxidul actioneaza pentru a indeparta petele si pentru a-ti reda albul natural al dintilor. Cat timp? Substanta este lasata sa actioneze atat cat considera specialistul, in urma consultatiei si a observarii directe a intregului proces. In doar cateva ore vei radia de fericire atunci cand vei zambi in oglinda. Ai incredere si lasa-te pe mana profesionistilor. 

Mitul 3: Adio, cafea! Adio, vin!

Bautura ta preferata, cafeaua, nu iti va mai incalzi diminetile. Nu vei mai putea savura niciodata vinul favorit. Nimic mai fals! Stii ca ti-am zis despre porii deschisi care permit peroxidului sa actioneze? Ei bine, aceia raman deschisi cateva zile dupa procedura de albire. In acel timp, dintii tai sunt intr-adevar ceva mai sensibili la bauturi si alimente colorate. Dupa o perioada scurta de timp porii se inchid si ai liber la orice aliment doresti. E evident ca trebuie sa eviti alimentele colorate, asta nu doar daca ai recurs la un tratament de albire, insa atat timp cat nu faci excese, totul este in regula.

Daca nu te informezi din surse sigure, e foarte probabil sa fii sceptic cand auzi vorbindu-se despre albirea dentara. Vino sa ne cunoastem la Evodent Clinic Timisoara si vom avea grija sa iti raspundem la toate intrebarile inainte de orice procedura.

Solicita o consultatie GRATUITA