Dedicăm articolul nostru de astăzi persoanelor care au făcut deja cunoștință cu aparatul dentar. Cum ne ușurează acesta viața de zi cu zi? Citește în continuare!

Cum ne facilitează aparatul dentar viața?

   „Un zâmbet face cât o mie de cuvinte”, se spune. Dar oare câți dintre noi se simt de fapt rușinați de acest aspect? Mulți dintre noi nu avem o dantură perfectă sau ne confruntăm cu diferite probleme care ne împiedică zâmbetul să iasă la suprafață.

Ei bine, aparatul dentar reprezintă acea ciocolată caldă savurată pe îndelete într-o după amiază ploioasă de toamnă când apusul este singurul lucru care se află în compania ta. Bine, alături de o pătură pufoasă. Cam așa am putea descrie momentul deoarece, cu siguranță, îți va produce un zâmbet. Iar noi suntem alături de tine pentru a-l arăta și altora.

Te invităm la o siestă pentru dinții tăi. Lasă-i să se odihnească într-un mediu prielnic dezvoltării lor, un mediu în care se va aplica o ușoară forță asupra lor astfel încât să fie aliniați și poziționați corect.

Copilul tău merită să se dezvolte sănătos și armonios din toate punctele de vedere. Din acest motiv, este indicat să urmărim cu atenție modul în care dantura se dezvoltă, pentru a putea interveni și corecta anumite anomalii. Să nu mai punem la socoteală și faptul că prin intermediul purtării unui aparat dentar micuțul tău poate scăpa de mici obiceiuri proaste specifice copiilor, cum ar fi suptul degetelor.

Cum alegi aparatul dentar perfect?

În primul rând trebuie să te hotărăști dacă dorești un aparat fix sau mobil.

Un aparat fix este cel care se reglează prin intermediul unor sârme. Pe fiecare dinte există câte o „steluță”. Aceasta poate fi poziționată și pe spatele dinților pentru a nu afecta estetica purtătorului.

Un aparat mobil poate fi oricând dat jos de purtător și poate soluționa problemele care nu necesită un tratament îndelungat, cele fixe putând fi purtate până la doi ani și jumătate.

Aparat dentar metalic

Aparat dentar metalic

Published On: octombrie 8th, 2021 / Categories: Ortodontie / Tags: , /

Solicita o consultatie GRATUITA